Varausehdot

Hinnat

Huonehinnat vaihtelevat ajankohdan ja huonetyypin mukaan.

Kaikki voimassaolevat hintamme ja tarjouksemme voit tarkistaa helpoiten omien kotisivujemme kautta.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle 5 € / huone / yö. Opas-, avustaja- ja virkakoirat majoittuvat veloituksetta.

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä majoittajaan ennen alaikäisen majoittumista. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta majoituspaikassa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta siellä. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa sisäänkirjautuminen jo aiemmin.

Saapuminen kello 18 mennessä
Huonetta pidetään varattuna klo 18 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Mikäli myöhäisemmästä saapumisajasta ei ole sovittu, majoituspaikalla on oikeus antaa huone pois klo 18 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 18 jälkeen
Jos tuloaika on klo 18 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Majoituspaikka pitää tällöin huoneen varattuna klo 18 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Maksutapa

Maksun voi suorittaa käteisellä tai pankki-/luottokortilla vierailun yhteydessä.

Peruutukset

Huonevaraus voidaan perua kuluitta 72h ennen varauksen alkamispäivämäärää.