Ruokailu

Järjestämme toiveidesi mukaan ruokailut ryhmille tilauksesta. Menut vaihtelevat yksinkertaisesta keittolounaasta laajempaan kokonaisuuteen, jossa on salaattivalikoima, kylmiä kalaruokia, pääruoka ja lämmintä kasvislisäkettä sekä leivät, juomat ja jälkiruokakahvit. Hintahaitari on n. 20-40 €/hlö riippuen valinnoista. Minimiryhmäkoko on 10 henkeä, samoin minimilaskutus 10 hengen mukaan. Laskutus (yli 10 henk.) ilmoitetun maksimimäärän mukaan. Esim. jos ilmoitetaan 17-20 henk., laskutetaan 20 hengestä.

Tilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia ja ne toteutetaan vain tilauksesta.

Perimme tilavuokran, joka on:

  • ensimmäiset kolme tuntia yht. 120 €
  • seuraavat tunnit 25 €/h
  • Sunnuntai-lisä +50%

Poikkeuksena tilavuokraa emme peri pikkujoulukaudella marras-joulukuussa, kun ryhmä nauttii joulupöydän antimista.

Pääsääntöisesti toteutamme ruokailut Tohninmäen Talolla, mutta mahdollisesti sesonkiaikojen ulkopuolella (syys-lokuussa ja tammi-huhtikuussa) voimme järjestää ruokailuja muuallakin.

Esimerkkimenu alla.

Tohninmäen
suomalainen juhlamenu 36 €/hlö

Tyrni-leipäjuustosalaattia
Tohninmäen maalaissalaattia
Raikasta omena-fenkolisalaattia
Waldorfinsalaattia
Graavisuolattua lohta ja piparjuurimoussea TAI
Savulohifileetä ja tillitahnaa
Kermaista pippuriporsasta
Kokoperunoita
Hunajaisia lanttu-porkkanakuutioita

Kotikaljaa, maitoa, vettä
Vaaleaa siivuleipää, ruisnappeja, levitettä

Kahvia/teetä
Mansikka-raparperi-Britakakkua

Tilausleivonnaiset

Teemme leivonnaisia ainoastaan järjestämiimme juhliin ja isompiin asiakaskahvituksiin sekä yo- juhliin ja valmistujaisiin (kevätlukukauden päätöspäivänä).