Juhlat

Toteutamme elämäsi eri juhlat laidasta laitaan tarjoiluineen ja järjestelyineen. Tohninmäen Talolla on ehditty viettämään kaste- rippi- ja ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, sukujuhlia, muistotilaisuuksia, eläköitymisjuhlia, valmistujaisia, kihlajaisia, häitä jne.

Suunnitellessasi juhlia, otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä lisää. Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme ja tapaamisen aikana voimme miettiä vierasmäärää, menua sekä muita juhliin liittyviä asioita ja sen jälkeen teemme sinulle kustannusarvion.

juhlasali

Vieraita tiloihimme mahtuu talviaikaan max. 80 henkeä ja kesäaikaan max. 100 henkeä, kun lisätilaa saadaan silloin ulkoterassilta ja -katoksesta.

Juhlia vietettäessä perimme tilavuokran, joka on:

  • ensimmäiset kolme tuntia yht. 120 €
  • seuraavat tunnit 25 €/h
  • Sunnuntai-lisä +50%
  • Huom. Hääjuhlassa tilavuokra kuuluu koko pakettiin.

Sunnuntaina tai juhlapyhänä pidetyistä juhlista perimme työstä 100% pyhäkorvauksen.

Tällä hetkellä tilat ovat käytettävissä ainoastaan kokopalvelupakettina tarjoilujen kera. Emme vuokraa keittiötä ulkopuolisille, vaan talon puolesta valmistetaan tarjoilut. Päärakennuksessa, mukaan lukien terassi, on A-oikeudet.

Häät Tohninmäellä

Tohninmäellä on vietetty tähän mennessä kesähäitä, mutta olisi varmasti upeaa järjestää myös talvihäät!

Kesäaikaan vieraita mahtuu tiloihimme satakunta. Hääjuhlassa ruokailu ja kahvittelu tapahtuvat päärakennuksessa ja lähes kaikki ohjelmanumerot, leikeistä häävalssiin ja tanssiyhtyeeseen, ulkokatoksessa, jonka eteen on mahdollista pystyttää asiakkaan toimesta talon kaksi valkoista juhlatelttaa. Talon puolesta on käytössä myös penkkejä ja pöytiä katokseen.

Iltapala pyritään tarjoilemaan päärakennuksessa viimeistään klo 22-23 ja sen jälkeen päärakennus menee kiinni. Hääväki voi kuitenkin jatkaa juhlia ulkokatoksessa pikkutunneille saakka.

֍ Kysythän tarjousta hääjuhlaasi. Mielellään järjestämme ikimuistoisen hääjuhlasi upeissa puitteissa!